Майже 160 новобранців-прикордонників присягнули бути вірними і відданими українському народові

НАЗАД
12 травня 2021 11:58

Захист Батьківщини є справою честі та святим обов'язком кожного громадянина своєї країни.

Сьогодні у Кінологічному навчальному центрі 158 юнаків з різних областей нашої країни, які вирішили виконати свій конституційний обов’язок перед Батьківщиною, склали Військову присягу на вірність Українському народові.

Новобранці вишикувалися на плацу навчального центру, де зі зброєю в руках урочисто присягнули ніколи не зрадити Українському народові. Для кожного з них - це знаменна подія, з якої розпочинається важливий та відповідальний етап їхнього життя, присвячений захисту державних рубежів.

Керівництво частини, ветерани та представники духовенства привітали молоде поповнення, а військовий капелан центру окропив воїнів свяченою водою та благословив їх на військову справу.

Бути прикордонником - почесна та відповідальна справа, тож вітаємо молоде поповнення та бажаємо юнакам вірно, віддано та сумлінно виконати свій конституційний обов’язок.

Загалом у цьому році на строкову військову службу до лав Державної прикордонної служби вже призвалося більше 1 тисячі осіб із запланованих 2,5 тисячі. Водночас із майже 900 осіб минулого призову вже звільнилося у запас більше 630 осіб.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси