Майстер спорту України з вільної боротьби прикордонник Ярослав Гурський здобув чергову перемогу

НАЗАД
30 жовтня 2021 10:41

Днями у місті Тернопіль відбувся Всеукраїнський турнір з вільної боротьби «Тернове поле», присвячений пам’яті Віталія Назарчука, заслуженого тренера України, судді міжнародної категорії.

Участь у змаганнях взяв військовослужбовець відділення інспекторів «Мшанець» Львівського загону сержант Ярослав Гурський. За підсумками турніру у ваговій категорії до 61 кг Ярослав посів І місце.

Ярослав зростав у спортивній сім’ї та, наслідуючи приклад одного із братів, теж став прикордонником. Він вміло та якісно поєднує нелегку службу та багатогодинні виснажливі тренування, результатом яких є перемоги у різних змаганнях. «Спорт є невід’ємним для всієї нашої сім’ї. Служба в прикордонному відомстві мені подобається, адже бути прикордонником – це престижно. Якщо займатись улюбленими справами, то поєднувати військову службу та спортивні тренування зовсім не важко» – сказав Ярослав Гурський.

Сьогодні Ярослав має великий багаж перемог. Він є майстром спорту України з вільної боротьби, багаторазовим чемпіоном та призером національних та міжнародних змагань.

Щиро радіємо та вітаємо Ярослава! Бажаємо нових спортивних досягнень та успіхів у службовій діяльності.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси