Матері загиблого прикордонника Руслана Некрасова вручили медаль «Захиснику Вітчизни»

НАЗАД
20 лютого 2024 12:37

До повномасштабного вторгнення Руслан працював на деревопереробному комбінаті на Житомирщині.

Коли російська орда вдерлась на українську землю, Руслан Вікторович не вагаючись, одним із перших, приєднався до лав Державної прикордонної служби України, аби захистити рідних від кремлівських катів.

Спершу підрозділ охоронця кордону вибув для посилення рубежів на схід країни, який тоді палав у пекельному вогні. Там, разом із іншими побратимами, захисники утримували ворожу навалу, даючи гідну відсіч окупантам.

 У червні 2023 бійці Держприкордонслужби  в складі Сил оборони України  стримували просування ворога на Харківщині, який з неабиякою люттю, застосовуючи артилерію та протитанкові ракетні комплекси, рвався вперед. Та захисники, наче нездоланна фортеця, стояли наперекір безжальному ворогу.

В одному з запеклих боїв наш побратим отримав тяжкі поранення. Він бився за життя доти, доки було сили… 06 серпня серце Героя зупинилось навіки.

За особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, сумлінне і бездоганне служіння українському народові Указом Президента України старшого сержанта Руслана Некрасова нагороджено медаллю «Захиснику Вітчизни» (посмертно).

Глибокі співчуття сім’ї та рідним вірного сина України, низький уклін та вічна пам’ять Герою!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси