Майже 700 тисяч сигарет українець віз в Німеччину серед брикетів з тирси

НАЗАД
28 березня 2013 11:41

Сьогодні вдень співробітники Держприкордонслужби спільно з працівниками митниці затримали велику партію тютюнових виробів, майже 700 тисяч штук. Їх перево

Сьогодні вдень співробітники Держприкордонслужби спільно з працівниками митниці затримали велику партію тютюнових виробів, майже 700 тисяч штук. Їх перевозив наш співвітчизник серед вантажу брикетів.

Вантажний автомобіль «Вольво» з українськими номерними знаками залишав Україну через пункт пропуску «Краківець», що на кордоні з Польщею. Керував автівкою громадянин України. За документами, що надав чоловік він перевозив зі Львова до однієї з фірм в Німеччині вантаж брикетів з тирси та заперечував про будь-які заборонені предмети. Проте під час проходження контролю, враховуючи попередні випадки, коли серед вантажу тирси приховували сигарети, вирішили перевірити транспортний засіб ретельніше. У ході огляду спільна прикордонно-митна оглядова група виявила значну кількість прихованих тютюнових виробів. Вони знаходилися на піддонах серед брикетів. Загалом вантаж був нашпигований 3496 блоками сигарет «Джин Лінг», близько половини з яких мали українські акцизні марки, а на решті акцизу не було.

Наразі цигарки вилучено та встановлюється їх вартість, а от водію доведеться понести відповідальність відповідно до чинного законодавства. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси