Майже 60 кілограмів гашишу та марихуани через кордон віз громадянин Молдови

НАЗАД
30 квiтня 2015 13:42

На Чернігівщині в міжнародному пункті пропуску «Нові Яриловичі» співробітники Держприкордонслужби спільно з працівниками митниці виявили майже 60 кілограмів наркотичних засобів.&nbs

На Чернігівщині в міжнародному пункті пропуску «Нові Яриловичі» співробітники Держприкордонслужби спільно з працівниками митниці виявили майже 60 кілограмів наркотичних засобів. Їх намагався перевезти через кордон громадянин Молдови.

Чоловік прямував на виїзд з України автомобілем «Мерседес» молдовської реєстрації. Для проходження контролю він обрав смугу руху «зелений коридор». У рамках посилення заходів безпеки, що в даний час здійснюються на державному кордоні, транспортний засібперевірявсяретельно. Також до огляду було залучено службового собаку, натренованого на пошук наркотичних засобів. Чотирилапий «охоронець кордону» відразу спрацював на паливний бак автівки.

«Мерседес» вивели з загального потоку та направили на поглиблений огляд, який був проведений спільною оглядовою групою з прикордонників, митників та співробітників СБУ. Використовуючи технічні засоби перевірки, міжвідомча група в паливному баку автомобіля знайшла поліетиленові пакунки з рослинною речовиною.

Намагаючись уникнути відповідальності молдованин спробував в непрямій формі «вирішити» питання за грошову винагороду у розмірі 5 тис. доларів США. Розуміючи, що йому це не вдасться, у ході опитування 44-річний чоловік повідомив про наявність у баку близько 20 кг марихуани.

Загалом з паливного баку було вилучено 49 пластикових пакунків та 3 пластикові пляшки, в яких знаходилися наркотичні речовини, попередньо гашиш та марихуана. Загальна вага зілля склала 56,8 кілограмів.

Подальші перевірочні дії щодо затриманого громадянина Молдови та експертизи виявленої речовини проводитимуться співробітниками СБУ.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси