Лівієць намагався дати співробітнику Держприкордонслужби хабар у 100 євро

НАЗАД
06 липня 2015 11:23

Під час  проведення прикордонного оформлення пасажирів рейсу  «Київ–Стамбул» прикордонники з’ясували, що термін перебування в Україні одного з паса

Спробу дачі хабара зафіксували учора прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту  «Київ»  в аеропорту «Бориспіль».

Під час  проведення прикордонного оформлення пасажирів рейсу  «Київ–Стамбул» прикордонники з’ясували, що термін перебування в Україні одного з пасажирів вже давно закінчився, що є порушенням правил перебування іноземця на території нашої країни. В подальшому під час складання документів по притягненню до адміністративної відповідальності по ч.2 ст.203 КУпАП громадянин Лівії  запропонував 100 євро старшому сержанту прикордонної служби за вирішення питання по непритягненню його до адміністративної відповідальності. Щодо данного правопорушення   було поінформовано співробітників міліції.

Державна прикордонна служба України звертається до  усіх громадян, які прямують через державний кордон, не створювати прецеденти та не намагатися у будь-якій формі, у тому числі, шляхом пропонування коштів, вплинути на прийняття правового рішення правоохоронцями. А у разі вимагання від вас хабара, ні в якому разі не погоджуйтеся і одразу телефонуйте на гарячу лінію «Довіра» за номером телефону (044) 527 -63-63, аби запобігати таким ганебним вчинкам.

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси