Лівієць за 500 доларів США очікував на сприяння в незаконному перетині кордону

НАЗАД
07 липня 2018 12:14

Чимало іноземців не полишають спроби підкупити співробітників Держприкордонслужби, аби незаконно потрапити в Україну. При цьому, як свідчить аналіз, більшість з них становить категорію потенційних незаконних мігрантів.

Нещодавно повідомлялося про пропонування нігерійцем та сирійцем в аеропорту «Бориспіль» неправомірної вигоди прикордонникам у розмірі трьох тисяч доларів США.

Чергового іноземця-порушника також не пропустили в столичному аеропорту сьогодні. Громадянин Лівії прибув рейсом зі Стамбулу. Прямуючи в Україну він не зміг підтвердити мети своєї подорожі, тож інспектори прикордонного контролю відмовили йому у перетині кордону. Не полишаючи надій на позитивне рішення 29-річний лівієць запропонував 500 доларів США, аби його все ж пропустили на територію нашої держави. На таку пропозиції він отримав категоричну відмову.

Також відмітимо, що минулої доби в аеропортах Києва в Україну не пропустили 16 потенційних мігрантів, переважно вихідці з Пакистану, В’єтнаму, Туреччини, Конго. Всі вони під час перетину кордону не змогли підтвердити мети поїздки.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси