Литовці прямували через кордон з підробленими документами на автомобілі

НАЗАД
24 травня 2013 14:12

 

Перевіривши документи за допомогою спеціальних технічних засобів, з'ясувалося, що на них відсутні будь-які захисні зображення, які проявляються в ультрафіолетових пр

 

Для проходження прикордонно-митного контролю вантажний автомобіль «Mercedes» прибув в пункт пропуску «Бачівськ», що на Сумщині. Транспортним засобом з литовськими номерними знаками керував громадянин Литви.

 Під час проходження усіх необхідних процедур для перетину кордону у співробітника прикордонного контролю виникла підозра щодо реєстраційних документів на автомобіль та причеп. Перевіривши документи за допомогою спеціальних технічних засобів, з'ясувалося, що на них відсутні будь-які захисні зображення, які проявляються в ультрафіолетових променях. Наразі вантажівку 2010 року випуску разом з причепом передано співробітникам МВС в Сумській області для проведення відповідних слідчих заходів.

Ще одного литовця, який мав проблеми з документами виявили в пункті пропуску «Грем’яч» на Чернігівщині. Чоловік перетинав державний кордон автомобілем «Mitsubishi». У ході оформлення прикордонники та працівники митниці помітили невідповідність номера кузова з даними технічного паспорта. Як і у його співвітчизника, автівку 2001 року випуску у громадянина Литви вилучили.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси