Лікарі та керівники служби охорони здоров'я прикордонного відомства обговорили стан та перспективи роботи відомчої медицини

НАЗАД
03 жовтня 2019 12:28

Сьогодні в Києві завершився збір керівного складу служби охорони здоров'я Державної прикордонної служби України.

Захід зібрав профільних керівників та менеджерів Адміністрації та регіональних управлінь Держприкордонслужби, а також Міністерства внутрішніх справ, Збройних сил та Нацгвардії. На ньому також були присутні начальники прикордонних госпіталів, санаторіїв, санітарно-епідеміологічних загонів, голова Центральної військово-лікарської комісії, лікарський склад Київського гарнізону та ветерани відомства. Учасники збору підбили підсумки роботи служби охорони здоров’я за 9 місяців поточного року, визначали проблемні питання та обговорювали способи їх вирішення. Зокрема доведено шляхи оптимізації роботи відомчих лікувально-оздоровчих закладів в загальній системі медичного забезпечення. Для унаочнення в відділеннях Центрального клінічного госпіталю для учасників збору провели показові заняття щодо порядку медичного забезпечення персоналу, скоординованості та безперервності лікувально-евакуаційних заходів відповідно до медичних стандартів.

Також під час збору обговорили перспективні напрями в організації медичного забезпечення на 4-й квартал 2019 року та на 2020 рік. Керівники служб охорони здоров’я регіональних управлінь та органів Держприкордонслужби отримали відповідні напуття, які вже реалізовуватимуть на ділянках своєї відповідальності.

Такий захід особливо актуальний сьогодні. Адже осінь – традиційна пора для проведення щорічного медичного огляду (диспансеризації) прикордонників та ветеранів служби. Крім того – це пора профілактики «осінньої» хвороби (грип, ОРВІ) та підготовки до лікування пацієнтів з цими недугами.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси