Лідер рейтингу. 32 випускники прикордонного вишу обрали Мукачівський загін для початку офіцерської кар'єри

НАЗАД
04 серпня 2021 13:07

32 офіцери-випускники Національної академії Держприкордонслужби України ім. Богдана Хмельницького цього року поповнили ряди Мукачівського прикордонного загону.

Приємно зауважити, що саме Мукачівський загін обрала найбільша кількість цьогорічних випускників.

Завдяки рейтинговій системі обрання подальшого місця служби, молоді лейтенанти мали можливість обрати будь-який орган охорони кордону. Зауважимо, що ділянка Мукачівського прикордонного загону є чи не найскладнішою у прикордонному відомстві, проте три десятки офіцерів-випускників виявили бажання розпочати свою кар’єру саме тут.

Не стала виключенням й офіцерка, лейтенантка Вікторія Галковська, єдина з випускниць Національної академії Держприкордонслужби 2021 року, яка, обираючи перше у своїй кар’єрі місце служби, не побоялась труднощів та вирішила розпочати службу на ділянці Мукачівського прикордонного загону. Амбітна й цілеспрямована Вікторія каже, що її вибір є свідомим та бажаним. Дівчина прагне професійного та особистісного зростання, адже впевнена, що лише достеменне знання своєї справи є запорукою успішної кар’єри.

Пишається молодим поповненням й керівництво загону. Зокрема, начальник штабу підполковник Олександр Мандзюк наголошує, що молоді фахівці це є первинна ланка керівного складу, яка безпосередньо забезпечуватиме якісне виконання підлеглим персоналом завдань з охорони державних рубежів, вони є майбутнім прикордонного відомства, носіями найкращих традицій прикордонників і саме від того, які знання та навички вони отримають на початку своєї служби на кордоні залежить не тільки їх подальша кар’єра та доля, а й безпека кордонів нашої країни.

За кожним лейтенантом закріплений офіцер-наставник, який протягом року здійснюватиме методичний супровід та надавитиме практичну допомогу в опануванні займаної посади.

Перед вибуттям на призначені посади офіцери пройдуть триденні збори, ознайомляться з особливостями охорони державного кордону на ділянці Мукачівського прикордонного загону, порядком організації служби та всебічного забезпечення діяльності прикордонних підрозділів.

Крім того, офіцери відвідають культурні родзинки краю, першою з яких став Мукачівський замок Паланок.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси