Лідер інновацій в освіті

НАЗАД
20 жовтня 2021 15:30

Національна академія Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького вперше взяла участь у міжнародній виставці «Інноватика в сучасній освіті», яка проходить у Києві.

Програмою виставки передбачено проведення науково-практичних конференцій, семінарів, круглих столів, презентацій, майстер-класів, воркшопів, відкритих уроків, експертних дискусій, педагогічних коучингів, дискусійних панелей, тренінгів. У заході беруть участь керівники, провідні фахівці та науковці МОН України, НАПН України, Інституту модернізації змісту освіти, керівники закладів освіти, педагоги-практики, представники закордонних закладів освіти й міжнародних представництв.

Для участі у конкурсі на отримання почесного звання «Лідер інновацій в освіті», а також в одному з конкурсів із тематичних номінацій Національна академія представила чотири наукові роботи. За результатами конкурсного відбору серед закладів вищої, фахової передвищої, післядипломної та професійної (професійно-технічної) освіти прикордонний виш отримав почесне звання «Лідер інновацій в освіті». Відповідну нагороду та диплом вручив начальнику науково-організаційного відділу академії полковнику Юрію Дем’янюку заступник Міністра освіти та науки з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Артур Селецький. Таку високу відзнаку Національна академія отримала за наукову роботу «Інтелектуальна система оцінювання знань», яка виконана колективом авторів: доктором технічних наук професором Іваном Катеринчуком (керівник проєкту), доктором технічних наук професором Романом Рачком та кандидатом філологічних наук доцентом Оксаною Комарницькою.

Під час роботи міжнародної виставки біля стенду Національної академії було багато учнівської молоді, яка щиро цікавилася умовами та особливостями навчання в НАДПСУ. Зазначимо, що міжнародна виставка «Інноватика в сучасній освіті» – найбільший в Україні професійний форум освітніх і науково-педагогічних інновацій, який з 2009 року представляє інноваційні досягнення національних і закордонних закладів освіти; досвід впровадження ефективних педагогічних технологій; експозиції сучасного навчального обладнання і дидактичних засобів; електронних освітніх ресурсів; новітніх програм і рішень для осучаснення змісту освітнього процесу.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси