Лави Донецького прикордонного загону поповнились ще 20-ма прикордонниками

НАЗАД
27 вересня 2015 11:48

Сьогодні  у Донецькому прикордонному загоні відбулись урочистості з нагоди прийняття присяги 20 військовослужбовцями, які вже скоро приступлять до охорони державних рубежів

Сьогодні  у Донецькому прикордонному загоні відбулись урочистості з нагоди прийняття присяги 20 військовослужбовцями, які вже скоро приступлять до охорони державних рубежів. Захід розпочався з ритуалу внесення Бойового Прапора частини. З напутніми словами виступили тимчасово виконуючий обов'язки начальника Донецького прикордонного загону полковник Олександр Іванов та  Голова спілки ветеранів Донецького прикордонного загону Антон Бобко. Привітати прикордонників прийшли також рідні, близькі та друзі.

«Сьогодні прикордонне відомство поповнилося ще двадцятьма військовослужбовцями, які з честю та гідністю продовжуватимуть славні традиції попередніх поколінь, стануть надійною опорою у розбудові незалежної Української держави»  –  зазначив під час виступу полковник Олександр Іванов.

Варто відмітити, що новоспечені прикордонники, серед яких 11 дівчат та 9 юнаків – є жителями Маріуполя та Волновахи, які не змогли лишитись осторонь і стали на захист своєї країни.

"Справою честі для мене є вступити на захист миру та спокою своєї країни. Горджуся тим, що маю тепер приналежність саме до зеленостроїв" - говорить новоспечений прикордонник Марія. Невдовзі  юнаків та дівчат відправлять до Навчального центру Державної прикордонної служби України для початкового навчання та отримання первинного військового звання "молодший сержант".                     

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси