Курсанти академії здобувають практичні навички з надання медичної допомоги

НАЗАД
12 лютого 2015 15:05

Нещодавно на базі Національної академії Держприкордонслужби розпочалися курси підготовки з надання медичної допомоги. Наразі курси продовжуються та проходять на полігоні у максимально наближених до реальни

Нещодавно на базі Національної академії Держприкордонслужби розпочалися курси підготовки з надання медичної допомоги. Наразі курси продовжуються та проходять на полігоні у максимально наближених до реальних бойових умов.

Курсанти десятки разів накладають джгут, пробують перенести свого побратима, ставлять назальні трубки.  Також вони вчаться зупиняти втрату крові, розблоковувати дихальні шляхи, рятувати від пневмотораксу. Крім того на практиці були випробувані методи належної евакуації поранених та доставляння пораненого до медичного закладу. 

Як вже повідомлялося, навчання проводяться за сприяння Світового Конгресу Українців за ініціативи народного депутата, голови Комітету Верховної Ради України з питань охорони здоров’я Ольги Богомолець. Українці за кордоном зібрали більше мільйона доларів для того, щоб підтримати ці курси. За ці гроші також було закуплено перші аптечки.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси