Курсанту Національної академії Держприкордонслужби призначена стипендія Президента України

НАЗАД
05 сiчня 2024 15:35

Курсант факультету правоохоронної діяльності Національної академії Держприкордонслужби України Владислав Медяник став лауреатом Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка.

Відповідно до Указу Президента України Владиславу призначена стипендія Президента України. Цю нагороду щорічно призначають молодим людям, які виявляють глибокий інтерес до вивчення наукових дисциплін, прагнуть проводити наукові дослідження, беруть участь у конференціях, виставках, перемагають в олімпіадах.

Метою мовно-літературного конкурсу, в якому взяв участь Владислав, було вшанування творчої спадщини Тараса Григоровича Шевченка, виявлення творчо обдарованої молоді та розвиток її потенціалу, виховання у молодого покоління поваги до мови та традицій свого народу, підвищення рівня мовної освіти в Україні.

Владислав Медяник написав есе у форматі промови, в якій звертався до лідерів країн світу з проханням надати військову допомогу, використовуючи цитати з творів Тараса Шевченка.

Вітаємо Владислава та бажаємо й надалі не втрачати жаги до пізнання та розширювати горизонти наукових досліджень.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси