Курсанти-зв’язківці академії ДПСУ стали призерами Хакатону

НАЗАД
19 грудня 2023 11:39

В рамках першого Хакатону з питань виховання доброчесності та запобігання корупції в секторі безпеки та оборони України команда академії, що складалась з курсантів, які навчаються за освітньо-професійною програмою «Електронні комунікації та радіотехніка», посіла почесне друге місце в категорії «Розроблення системи резервування послуг з перевезення вантажів».

Метою Хакатону було розроблення інноваційних підходів, цифрових інструментів, архітектурних та програмних рішень для підвищення ефективності процесів виховання доброчесності та запобігання корупції в секторі безпеки та оборони України.

Під час заходу курсанти представили оригінальне розв'язання поставленої задачі, а також використовуючи WEB-технології реалізували систему, яка дозволяє нівелювати корупційну складову під час організації перевезень для потреб Сил безпеки й оборони України.

Захід проводився за сприяння Департаменту з питань запобігання та виявлення корупції Міністерства оборони України та Національного університету оборони України, у співпраці з представниками Програми НАТО з виховання доброчесності, Академії оборони Великої Британії та Центру з питань доброчесності в секторі оборони (CIDS) Міністерства оборони Норвегії.

Державна прикордонна служба України продовжує захищати Україну від російських окупантів та реформується за стандартами ЄС та НАТО.

  

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси