Курсанти-прикордонники вдосконалюють здобуті знання на практиці

НАЗАД
27 лютого 2024 14:19

Курсанти третього курсу Національної академії Держприкордонслужби України продовжують практичну підготовку в органах та підрозділах охорони державного кордону на західній ділянці.

Майбутні офіцери уже ознайомилися з проходженням державного кордону, специфікою служби в пунктах пропуску, характеристикою протиправної діяльності та станом інженерного облаштування на ділянках відповідальності підрозділів, де проходять практичну підготовку.

Крім того, третьокурсники вивчили договірні документи, укладені між Україною та суміжними державами щодо проходження державного кордону. Курсантів залучають до проведення безпосередньої підготовки прикордонників до несення служби в прикордонних нарядах та проведення занять з особовим складом. Майбутні офіцери практично відпрацьовують питання з підготовки службових документів та оформлення матеріалів справ про адміністративні правопорушення.

Також курсанти беруть участь у несенні служби прикордонних нарядів з охорони державного кордонну, виявляють та затримують правопорушників з прикордонних питань.

«Практична підготовка – це не просто можливість вдосконалити знання, які ми отримали під час навчання в академії, але й чудова можливість мати реальний досвід служби на кордоні ще до отримання офіцерського звання», - розповідає курсантка 3 навчального курсу факультету забезпечення оперативно-службової діяльності Анастасія Грига.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси