Курсанти-прикордонники розпочали практичну підготовку на кордоні

НАЗАД
27 березня 2023 16:50

Курсанти Національної академії Держприкордонслужби України розпочали практичну підготовку в органах та підрозділах охорони державного кордону.

Майбутні офіцери отримають можливість вдосконалити знання, набуті під час навчання у прикордонному виші, та на практиці ознайомитися з тонкощами організації служби.

Впродовж часу перебування в підрозділах курсанти братимуть участь у несенні служби в прикордонних нарядах та в організації служби змін, ознайомляться з проходженням державного кордону, характеристикою та станом інженерного облаштування ділянок відповідальності підрозділів, порядком використання у службі технічних засобів охорони кордону.

Старшокурсники також вдосконалять знання та на практиці відпрацюють питання планування служби прикордонних нарядів, підготовки службових документів та оформлення матеріалів про адміністративні правопорушення, а також щодо проведення занять з особовим складом.

Зазначимо, що навчальним планом передбачені щорічні виїзди курсантів для проходження практичної підготовки на кордоні, а також запроваджено практику проведення виїзних занять прикордонного спрямування на базі органів охорони кордону, як у пунктах пропуску, так і на ділянках відповідальності лінійних підрозділів.

Бажаємо курсантам академії проявити себе з найкращої сторони під час виконання практичних завдань та якісно закріпити набуті знання та вміння.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси