Курсанти першого курсу прикордонного вишу розпочали ознайомчу практику

НАЗАД
02 липня 2021 11:54

Набуття практичного досвіду на кордоні – важлива складова підготовки майбутніх офіцерів-прикордонників.

Сьогодні першокурсники факультету безпеки державного кордону Національної академії Держприкордонслужби України прибули в органи охорони державного кордону для проходження практичної підготовки у прикордонних підрозділах. Для  курсантів першого курсу цей виїзд є першим та ознайомчим.

Мета практичної підготовки – поглиблення і закріплення теоретичних знань на практиці, набуття та вдосконалення професійних навичок і вмінь набутих під час вивчення матеріалу на першому курсі навчання. Отже, протягом цього місяця майбутні офіцери-прикордонники ознайомляться з відділеннями інспекторів прикордонної служби, ділянками відповідальності підрозділів, їх основними завданнями, а також з посадовими інструкціями та службовою документацією. Першокурсники будуть брати участь у службових нарадах, заняттях з особовим складом, залучатимуться до контролю за несенням служби прикордонними нарядами на ділянці підрозділів. Курсанти використовуватимуть екіпірування та застосовуватимуть засоби посилення прикордонних нарядів, а головне –  нестимуть службу з охорони державного кордону в усіх видах прикордонних нарядів та братимуть участь у підготовці змін прикордонних нарядів.

Останній день практичної підготовки буде присвячений підбиттю підсумків та оціненню кожного курсанта за результатами його діяльності, а по прибуттю до  академії першокурсники захищатимуть свої звіти практичної підготовки.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси