Курсанти навчальних закладів системи МВС набувають досвід в прикордонні

НАЗАД
04 липня 2023 14:17

Обстановка на західному кордоні завжди була і залишається динамічною.

Особливо це помітно в літній період часу. Завантаженість пунктів пропуску, велика кількість громадян, які через обмеження виїзду намагаються у різний спосіб незаконно перетнути кордон, спроби контрабанди сигарет – всі ці виклики вимагають від прикордонників максимальної мобілізації ресурсів та уваги.

Наразі допомагають прикордонникам Західного регіонального управління курсанти вищих навчальних закладів системи МВС, які залучаються до посилення прикордонних нарядів, як на «зеленому» кордоні, так і на контрольних постах.

Майбутні офіцери-поліцейські дуже швидко опановують премудрості правоохоронної діяльності в прикордонних районах. Вони також брали активну участь у проведенні спільної спеціальної прикордонної операції «Захід-2023».

Курсанти-поліцейські є неабиякою підмогою прикордонникам. Впевнені, що знання, закріплені на практиці, обов’язково знадобляться їм під час майбутньої служби в правоохоронних органах.

Нагадаємо, що за результатами проведення спільної спеціальної прикордонної операції «Захід-2023» поза пунктами пропуску через державний кордон припинено 232 спроби незаконного перетинання державного кордону, до яких вдалися 310 громадян України та іноземців. Також припинили 6 спроб незаконного переміщення через державний кордон 34867 пачок тютюнових виробів. Також на контрольних постах у рамках ССПО українські правоохоронці виявили 252 громадянина, які ухилялися від мобілізації після отримання повісток з територіальних центрів комплектування.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси