Курсанти Національної академії ДПСУ взяли участь у міжнародній конференції ToMUN

НАЗАД
26 вересня 2023 15:54

Делегація від Національної академії Державної прикордонної служби України взяла участь у міжнародній конференції ToMUN, яка проходила 21-23 вересня у місті Торунь (Республіка Польща).

Участь у заході стала можливою за підтримки Маршалека Куявсько-Поморського воєводства Петра Цалбецького.

ToMUN — це конференція, метою якої є моделювання діяльності Організації Обʼєднаних Націй, місце, де люди з усього світу збираються разом, щоб обговорити найактуальніші проблеми та знайти шляхи їх вирішення.

Творчість, оригінальність, ерудованість, бажання протистояти викликам сьогодення — все це про учасників ToMUN. На конференції курсанти Національної академії отримали новий та цікавий досвід ведення переговорів з міжнародною спільнотою, вдосконалили знання з іноземних мов та знайшли нових друзів з різних куточків світу.

Впродовж трьох днів учасники конференції брали участь у роботі різноманітних комітетів. Зокрема курсанти Національної академії представляли інтереси своєї країни в Управлінні ООН з наркотиків та злочинності (UNODC). Делегати обговорювали актуальні проблеми світової спільноти та намагались знайти шляхи їх вирішення, проводили дебати, голосування.

На завершення заходу учасники конференції спільно створили та затвердили політичну резолюцію на тему «Погляд уперед: спільні кроки до сталого розвитку».

Участь у конференції показала, що курсанти прикордонного вишу розуміють важливі проблеми сьогодення та готові активно співпрацювати з міжнародною спільнотою задля нового та прогресивного майбутнього.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси