Курсанти Національної академії ДПСУ стали переможцями та призерами Чемпіонату України з універсального бою

НАЗАД
24 червня 2024 14:19

У Хмельницькому відбувся Чемпіонат України з універсального бою серед юнаків, дівчат, юніорів, юніорок та дорослих. Позмагатися за першість приїхали близько 220 спортсменів з 15 областей України. Програма змагань складалася з двох частин  - подолання смуги перешкод  та двох раундів боїв безпосередньо на рингу.

Курсанти Національної академії Держприкордонслужби України також взяли участь у змаганнях в складі збірної команди Хмельницької області.

Прикордонники продемонстрували високі результати та вибороли в розділі «Лайт» 9 золотих, 7 срібних та 10 бронзових медалей. У розділі «Класика» курсанти академії також стали переможцями та призерами змагань, здобувши  7 золотих, 10 срібних та 13 бронзових медалей.

Крім того, під час заходу курсанту факультету безпеки державного кордону Ростиславу Гужві вручили посвідчення «Майстра спорту України з універсального бою», а курсантам факультету правоохоронної діяльності Жанні Лисенко та Максиму Разгонову –  посвідчення «Майстра спорту України міжнародного класу з універсального бою».

Пишаємося успіхами наших спортсменів! Бажаємо курсантам енергії та наснаги для подальших перемог на спортивній арені, адже майбутні офіцери стверджують, що зупинятися на досягнутому не збираються.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси