Курсанти Національної академії Держприкордонслужби готуються до військового параду до Дня Незалежності

НАЗАД
02 серпня 2018 13:57

У цьому році в парадному розрахунку Національної академії крокуватимуть 409 курсантів та 42 офіцера, серед яких 22 учасника бойових дій, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції на сході нашої країни.

У Національній академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького з початку червня триває підготовка офіцерів та курсантів до участі у військовому параді з нагоди 27-ї річниці незалежності України. Тренування проводилися щодня на плацу академії.

У цьому році в парадному розрахунку Національної академії крокуватимуть 409 курсантів та 42 офіцера, серед яких 22 учасника бойових дій, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції на сході нашої країни. Вперше цього року до параду військ залучено курсантів І курсу, які показали високу стройову підготовку та майстерність. Взагалі більшість курсантів, що представлятимуть Національну академію Держприкордонслужби у параді військ до Дня Незалежності України є відмінниками, спортсменами та  вже не вперше братимуть участь у військовому параді. Очолюватиме парадний розрахунок ректор Національної академії генерал-майор Олег Шинкарук.

Юнаки зізнаються, що для них пройти у парадному строю центральною вулицею нашої країни ‒ Хрещатиком, це велика честь.

«День Незалежності - це велике свято для українського народу, а для мене особисто - велика честь спільно зі своїми побратимами крокувати у складі парадного розрахунку Національної академії Держприкордонслужби на майдані Незалежності у Києві,» - зазначив курсант І курсу Олександр Гетманчук.

Підготовлені, вмотивовані та повні сил курсанти вже приїхали до Києва та продовжують тренуватися, але вже спільно з представниками інших силових структур України.

Незабаром курсанти візьмуть участь у першій спільній репетиції параду військ, що відбудеться на злітно-посадковій смузі аеродрому Київського державного авіаційного заводу «Авіант».

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси