Курсанти набули практичного досвіду

НАЗАД
07 листопада 2023 08:56

Завершилась практична підготовка курсантів четвертого курсу Національної академії Держприкордонслужби України у підрозділах західної ділянки кордону.

Під час перебування на держрубежі окрім повсякденної служби, майбутні офіцери-прикордонники брали участь у затриманнях правопорушників та у викритті контрабанди. Всього за участю курсантів затримано понад 400 порушників законодавства з прикордонних питань.

Також четвертокурсники відвідали старшокласників в кількох школах на Закарпатті та розповіли учням про особливості професії охоронців кордону та про можливість вступу до прикордонного вишу.

Зазначимо, що курсанти Національної академії систематично набувають практичного досвіду на кордоні: беруть участь у службі прикордонних нарядів та організації служби змін, знайомляться з характеристикою та станом інженерного облаштування кордону, порядком використання технічних засобів, відпрацьовують питання планування служби, підготовки службових документів та оформлення матеріалів про адміністративні правопорушення.

 Курсантів, які найкраще проявили себе під час стажування, керівники прикордонних підрозділів відзначили грамотами та подяками.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси