Курсанти ДПСУ та МВС прибули на стажування у Закарпатську область

НАЗАД
04 червня 2024 16:49

На ділянці Мукачівського прикордонного загону створюються резерви, які у випадку збільшення спроб протиправної діяльності на кордонах з Румунією та Угорщиною, здатні у найкоротші терміни стабілізувати ситуацію.

Державна прикордонна служба України постійно впроваджує інноваційні підходи протидії протиправній діяльності, тому підрозділи охорони кордону забезпечуються новою технікою та технічними засобами, які дають змогу зафіксувати спроби потенційних порушників кордону потрапити у прикордоння.

Днями на Закарпаття прибули кілька сотень курсантів Національної академії ДПСУ та інших закладів вищої освіти МВС. Основним завданням для слухачів є набуття практичних навичок щодо контролю за дотриманням прикордонного режиму та режиму державного кордону, оперативного реагування на зміни в обстановці у прикордонні, а також у запобіганні спробам незаконного перетину кордону та забезпеченні публічної безпеки й правопорядку у прикордонній зоні.

Після ознайомлення з ділянкою проходження стажування, специфікою організації служби із забезпечення надійної охорони кордону, майбутні офіцери виконуватимуть завдання у складі прикордонних нарядів разом зі штатним персоналом, залучатимуться до патрулювання державного рубежу, проведення контрольно-перевірочних заходів тощо.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси