Кухар, педагог, приватний підприємець і навіть альпініст-висотник

НАЗАД
21 грудня 2022 16:44

Воїни таких професій присягнули на вірність Українському народові та прибули до лав Морської охорони Держприкордонслужби.

Вони твердо та свідомо прийшли захищати Батьківщину саме зараз, коли це вкрай необхідно.  

«Військова присяга - не лише знаменна подія, а й надзвичайно відповідальний крок для кожного військового. Клятва на вірність своїй Батьківщині непорушна, ціна її більша за життя. Тож бажаю з честю і гідністю нести горде звання моряка-прикордонника», - наголосив командир загону Морської охорони.

Владислав, який в цей день склав присягу, розповідає, що його мета в цій війні - захистити свою державу, свою сім'ю.

«Передусім я батько, мені є заради кого перемагати. Зроблю все можливе, щоб мої доньки жили у вільній, незалежній та квітучій Україні», - зазначає військовий.

Про початок повномасштабного вторгнення він дізнався від дружини. На той момент працював у Австрії шеф-кухарем. Однак усвідомивши, що відбувається, вирішив усі формальності, зібрав речі та купив квитки додому.

«Думок про те, щоб залишитись в Австрії навіть не було, адже моя сім'я та всі мої товариші були в Україні і я мав бути з ними. Страху теж не було, розумів, для чого треба повертатись і що стоїть на кону»,  - впевнено каже

 Владислав.  

«Я вірю в нашу Перемогу, в наших людей та нашу Україну!» - додає він.

Будьмо сильними!

Перемога за нами!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси