Кримінального злочинця затримали неподалік кордону з Угорщиною

НАЗАД
10 травня 2018 09:40

Учора вранці прикордонники відділу «Тиса» Чопського загону затримали порушника, який намагався незаконно дістатись до Угорщини.

Учора вранці прикордонники відділу «Тиса» Чопського загону затримали порушника, який намагався незаконно дістатись до Угорщини.

Дільничний інспектор виявив невідомого у лісосмузі на відстані 150 метрів від лінії кордону. Іноземець не мав при собі жодних документів, проте назвався громадянином Російської Федерації.

У ході перевірочних заходів прикордонникам вдалось з’ясували, що затриманий перебуває у розшуку на території Росії за вчинення низки кримінальних злочинів.  У складі організованого угруповання він займався так званим «чорним ріелторством». Скуповуючи незаконним шляхом частки квартир у містах Росії, він та його спільники змушували сім`ї залишати свої домівки або продавати їх за безцінь. Окрім того, перевіряється можлива причетність правопорушника до організації незаконного переміщення через кордон нелегальних мігрантів.

Наразі тривають фільтраційні заходи з залученням офіцерів оперативного підрозділу. Після з’ясування усіх обставин правопорушника буде притягнуто до адміністративної відповідальності за ч.2 ст.204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України». Його подальшу долю визначить суд.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси