Креативна, амбітна й талановита молодь стане архітекторами нашого щасливого майбутнього. З Міжнародним днем молоді

НАЗАД
12 серпня 2023 11:34

Сучасне молоде покоління особливе, адже народилося вже у незалежній Україні. Вони патріотичні, сміливі, амбітні, з загостреним відчуттям справедливості.

Молодь завжди була генератором історичних змін. Тому сьогодні молоді хлопці та дівчата в одному строю з батьками захищають нашу свободу та незалежність.

Вони навчаються і навчають під звуки сирен, волонтерять, збирають кошти на підтримку армії, купують обладнання, необхідне на полі бою. Вони допомагають постраждалим від війни, активно представляють нашу країну на міжнародній арені, виходять на акції протесту по всьому світу, щоб донести міжнародній спільноті необхідність підтримки України у її звитяжній боротьбі.

Хлопці та дівчата занадто рано стали дорослими. Багатьом довелось взяти на себе турботу та піклування про родину після втрати батька, бути опорою і підтримкою в часи тяжкого і болісного очікування з полону, з реабілітації після поранення. Саме цей нестримний юнацький оптимізм дає сили рідним чекати і вірити, надає сили жити далі. Ця молодь, що очікує батьків з полону – загартована й міцна не за віком, у кожного хлопця чи дівчини є своя злеліяна ніжність до України і щира лють до її ворогів, є міцна громадянська позиція і шляхетна гордість за батька-захисника.

Тяжко усвідомлювати, що багато хто з наших побратимів свої молоді роки проводить в полоні, не має змоги спостерігати, як дорослішають їх діти, обійняти коханих, підтримати батьків, реалізувати свої плани.

Спільними зусиллями повернемо всіх додому!

Скорбота по втратах, зокрема, молодих хлопців та дівчат, що постали на захист країни особливо гірка. Але й шана в їх вічно юному віці невимовно велика – вони на віки залишаються юними, віддавши життя за Батьківщину.

Війна неодмінно закінчиться нашою Перемогою! І саме молоді, креативні, амбітні і талановиті стануть архітекторами мирного й щасливого майбутнього. А досвідчені будуть гідним прикладом і підтримкою в реалізації самих сміливих ідей та задумів.

Вітаємо з Міжнародним днем молоді всіх тих, хто відчуває себе молодим не лише за віком, а й душею! Мрійте, розвивайтесь, досягайте успіху!

Разом – до Перемоги!

Все буде Україна!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси