(ВІДЕО) «Красунчик» вміє красиво країну боронити

НАЗАД
10 квiтня 2023 15:04

За час запеклих боїв у Бахмуті прикордонник Олексій за позивним «Красунчик» разом зі своїми побратимами пройшов все: потужні обстріли, відбиття ворожих штурмів, утримання позицій під шаленим тиском та навіть взяття ворогів у полон.

Знаючи організаційні здібності та відповідальність Олексія, керівництво довірило йому очолювати групи на бойових позиціях. «Спочатку було дуже складно. Але звикли. Офіцери надавали допомогу і потім стало набагато легше виконувати завдання і керувати людьми», - каже прикордонник.

Як розповідає Олексій, отримавши юридичну освіту, кілька років працював в Житомирському окружному адміністративному суді. Але, зрозумівши що це не його, вирішив спробувати себе в чомусь іншому. За порадою знайомого прийшов на співбесіду до відділу прикордонної служби «Овруч» і після цього уклав контракт з Державною прикордонною службою. Ще через деякий час продовжив службу в одному з прикордонних підрозділів на Донеччині. Тут від побратимів і отримав позивний «Красунчик».

24 лютого 2022 року «Красунчик» зустрів у прикордонному наряді з вогневого прикриття КПВВ «Майорське», за кількасот метрів від лінії розмежування. Розповідає, що тоді був масований артилерійський обстріл наших позицій, але прикордонникам все ж вдалося уникнути втрат. Згодом Олексій зі своїм підрозділом виконував бойові завдання на Луганщині, а одразу після зустрічі нового 2023 року знову опинився у Бахмуті, який за цей час встиг стати якщо не рідним, то точно не чужим.

Зараз прикордонник продовжує боронити країну і твердо вірить у Перемогу.

Все буде Україна! Разом до Перемоги!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси