Кращим автомобілістам в академії Держприкордонслужби вручили грамоти та цінні подарунки

НАЗАД
27 жовтня 2017 15:06

Напередодні Дня автомобіліста і дорожника, в Центрі культури та дозвілля Національної академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького відбулись урочистості, участь в яких взяв ректор академії генерал-майор Олег Шинкарук.

27 жовтня 2017 року, напередодні Дня автомобіліста і дорожника, в Центрі культури та дозвілля Національної академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького відбулись урочистості, участь в яких взяв ректор академії генерал-майор Олег Шинкарук.

Олег Миколайович звертаючись до присутніх зазначив, що без транспортних засобів сьогодні неможливо уявити наше життя. Автомобільний транспорт є найважливішою складовою в системі життєзабезпечення не тільки  академії, а й всієї Державної прикордонної служби, і це професійне свято – ще один привід для нас висловити щирі слова вдячності нашим автомобілістам.

«В автомобільній сфері академії працюють 87 працівників - професіоналів, робота яких багато в чому визначає належне функціонування академії. Велика подяка Вам за сумлінну щоденну працю, любов і відданість своїй справі, за усвідомлення її суспільної значущості та відповідальне ставлення до неї; за те, що в будь-яку пору року, за будь-якої погоди, ви забезпечуєте безперебійний ритм нормального життя прикордонного вишу», — очільник академії.

Керівник вищого навчального закладу Державної прикордонної служби України побажав усім автомобілістам академії здоров’я, добробуту, подальшої ефективної та безаварійної роботи.

За багаторічну сумлінну працю, значний внесок у розвиток Національної академії Держприкордонслужби та з нагоди Дня автомобіліста і дорожника, Олег Миколайович та профспілкова організація академії, які брала активну участь у заходах, вручили кращим автомобілістам академії грамоти та цінні подарунки.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси