Краще гір тільки гори Карпати

НАЗАД
11 грудня 2023 15:20

Українські Карпати – окраса і гордість нашої країни. Сніжно-білі взимку, соковито-зелені навесні, розкішно-різнобарвні влітку та багряно-червоні восени, вони неймовірно гарні та мальовничі у будь-який сезон.

Гори – це домівка та прихисток для багатьох тварин, заповідник для величезної кількості унікальних рослин, джерело води всіх основних річок, ідеальне місце для відпочинку та відновлення людини.

З нагоди Міжнародного дня гір, пропонуємо до вашої уваги чудові краєвиди гірського прикордоння Закарпаття, Прикарпаття та Буковини. Тут, на найвищих точках і важкодоступних ділянках, недоторканість державного рубежу та територіальної цілісності України охороняють військовослужбовці Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України.

Р.S. Якби гори вміли говорити, то неодмінно нагадали б про неухильне дотримання заходів безпеки, про бережливе ставлення до їх флори і фауни під час походів або відпочинку, а також про небезпеку, яка чатує на усіх, хто наважиться самотужки, потай долати гірські хребти з метою незаконного перетину кордону.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси