країна «духовних скрєп…»

НАЗАД
12 жовтня 2022 12:17

Коли країна-терорист на кожному куті кричить про свою духовність, людяність та захист прав громадян, ми продовжуємо документувати жахливі злочини, які щодня скоюють російські військові на тимчасово окупованих територіях України.

Після звільнення силами оборони населених пунктів Святогірської та Лиманської територіальних громад, прикордонники спільно з представниками інших правоохоронних органів досліджують наслідки нетривалого перебування тут рашистів. Так, днями оперативні співробітники Держприкордонслужби та співробітники СБУ в одному з пансіонатів в курортній зоні неподалік Святогірської лаври виявили місце незаконного утримання окупантами українських громадян. В’язниця була облаштована в підвалі, де полонених тримали в нелюдських умовах. Окрім цього, багато деталей вказують на те, що тут людей жорстоко катували.

Наразі за процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури здійснюється документування протиправної діяльності, встановлення осіб постраждалих, а також нелюдів, причетних до тортур.

Винні обов’язково будуть покарані! Не пробачимо!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси