Кожному серцю – кохання та щастя!

НАЗАД
14 лютого 2021 11:26

Це – історія почуттів двох молодих та закоханих у життя людей… Яскраві, колоритні, щирі – тільки так можна сказати про В’ячеслава і Тетяну!

У 2018 році під час військового параду з нагоди Дня Незалежності у Києві тоді ще курсант Національної академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького В’ячеслав Короткий, освідчився у коханні та запропонував руку і серце гарній дівчині – Тетяні Федорчук. Під гучні оплески учасників параду його обраниця, не роздумуючи, відповіла згодою.

Як пригадує В’ячеслав: «Над ідеєю незвичайного освідчення я роздумував тривалий час. Адже з Тетяною зустрічався вже понад рік і зрозумів: вона – та сама людина, з якою б крокував по життю пліч-о-пліч».

Друзі та керівництво схвалили його задум, тож залишалося отримати довгоочікуване «Так!». У тому, що Тетяна дасть згоду юнак був упевнений, бо не сумнівався у взаємності, а отже на іншу відповідь і не розраховував. Одружившись у липні 2019 року, молоде подружжя разом вирушило до місця служби у Могилів-Подільський прикордонний загін.

Нині старший лейтенант В’ячеслав Короткий проходить службу у відділі прикордонної служби «Могилів-Подільський». Поповнила стрій прикордонників і Тетяна: півтора роки тому її радо прийняв колектив ВПС «Цекинівка».

У родині прикордонників В’ячеслава та Тетяни Коротких панує щастя та злагода, взаєморозуміння і підтримка. А підтвердженням їхнього міцного та щирого кохання стало народження сина Матвія!

Щасливої вам життєвої дороги та незгасної любові!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси