Коштовні автівки двоє українців втратили на кордоні

НАЗАД
09 серпня 2012 10:31

Співробітники Державної прикордонної служби України спільно з працівниками митниці затримали автомобілі «Mitsubishi Pajero» та «Subaru Tribeca» вартістю в 425 тисяч гривень.

Вчора на кордоні з Росією в Луганській області співробітники Державної прикордонної служби України спільно з працівниками митниці затримали автомобілі «Mitsubishi Pajero» та «Subaru Tribeca» вартістю в 425 тисяч гривень.

Двоє наших співвітчизників виїжджали з України через пункт пропуску «Довжанський». Проте під час проходження контролю чоловіки намагалися як найшвидше перетнути кордон та поводилися дещо схвильовано. Поведінка 19 та 37-річного українців насторожила прикордонників, до того ж вони невпевнено відповідали на питання щодо року випуску транспортних засобів та місця реєстрації. Саме тому автівки вирішили перевірити ретельніше. Сумніви охоронців кордону підтвердилися після звірки з базою даних ДАІ. Як з'ясувалося, дані записані в свідоцтвах про реєстрацію транспортних засобів не відповідають даним в базі ДАІ. Згідно з отриманими даними автомобілі мають інших власників, іншу дату та регіон реєстрації, одна з них також іншу зареєстровану марку. Під час пояснень чоловіки розповіли, що їдуть до Російської Федерації для відвідування родичів, а про те, що документи на автомобілі не дійсні нічого не знали.

Наразі транспортні засоби в українців вилучені працівниками митниці. Вартість «Mitsubishi Pajero» сягнула 240 тисяч гривень, а «Subaru Tribeca» – 185 тисяч гривень. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси