Кортеж порушників – дорого-неефективно

НАЗАД
03 березня 2024 12:53

На Одещині, неподалік придністровського сегменту українсько-молдовського кордону, охоронці держрубежу Подільського загону зупинили два легковики, в яких слідувало 6 осіб

За оперативною інформацією, водій «Форда» мав доставити чотирьох чоловіків до пункту призначення, щоб вони мали можливість незаконно перетнути кордон. Аби «подорожні» не потрапили до рук прикордонників, їм допомагав спостерігач, який їхав попереду.

Однак, не судилося, поблизу одного з сіл Роздільнянського району, порушників затримали прикордонники.

Як з’ясувалося, кожен пасажир мав сплатити по 5000 доларів США організатору – адміністратору групи в інтернет-месенджері, який керував їхньою «подорожжю» за кордон.

Щодо водія-перевізника та спостерігача до Нацполіції направлено повідомлення за ст.332 ККУ «Незаконне переправлення осіб через державний кордон України». Відомості про вчинення кримінального правопорушення внесені до ЄРДР.

Стосовно чотирьох пасажирів складено протоколи про адміністративне правопорушення за ч.2 ст.204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України», справи скеровано до суду.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси