«Kordon Race»: прикордонники та прикордонниці блискуче пройшли змагання на першість

НАЗАД
28 червня 2023 13:33

За ініціативи керівництва прикордонного загону та підтримки органів влади, волонтерських організацій та спонсорів на Львівщині відбувся командний забіг з перешкодами.

Захід присвячено до Дня Конституції України. Участь у «Kordon Race» взяли сім команд від прикордонних підрозділів Львівського загону. Кожну команду представляли вісім військовослужбовців.

«Спеціальні тактичні змагання на першість «Kordon Race» проводиться вперше у прикордонному відомстві. Захід має за мету ще більше згуртувати наших військовослужбовців та підняти бойовий дух. А також підтримати наших побратимів, які відбивають агресію ворога», - розповів полковник Петро Жовнич, заступник начальника загону з персоналу.

На спеціально спроектованій трасі, завдовжки більш як 2 км, команди  долали 18 перешкод. Учасники випробували себе на кмітливість та витривалість. Протягом змагань прикордонники і прикордонниці продемонстрували гідну фізичну підготовку, а вболівальники – активну підтримку, яка мотивувала команди до перемоги. 

Окрім того, групи підтримки команд змагалися у гастрономічному конкурсі. Військовослужбовці облаштували кулінарне містечко де кожна команда вболівальників приготувала по дві конкурсні страви.

За результатами змагань «Kordon Race» перше місце посіла команда відділу «Смільниця». Друге місце вибороли прикордонники відділу «Сянки», а бронза дісталась військовослужбовцям відділу «Рава-Руська».

У гастрономічному конкурсі перемогу виборов прикордонний відділ «Смільнця».

Переможців та учасників змагань нагороджено призами та подарунками.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси