Корабельно-катерний склад Держприкордонслужби взяв участь у черговому етапі міжнародних навчань «Sea Breeze – 2016»

НАЗАД
28 липня 2016 13:05

Вперше за багаторічну історію навчань, черговий етап міжнародних навчань «Sea Breeze – 2016» пройшов на річці Дунай.

Вперше за багаторічну історію навчань, черговий етап  міжнародних навчань «Sea Breeze – 2016» пройшов на річці Дунай. Головним завданням цього етапу стало звільнення від незаконних формувань захопленого умовного міста та в першу чергу, його стратегічних об’єктів. Одночасно з води здійснено десантування до місця, яке в навчальних цілях визначено, як морський порт та з повітря на територію  аеропорту.

За умовами навчань перед загальною висадкою десанту з корабля ВМС України «Юрій Оліференко» передувала висадка морської піхоти з кораблів та катерів Держприкордонслужби. Саме ці групи взяли під контроль морський порт та забезпечили безпечну висадку основних сил. Після чого колона військової техніки рушила до аеропорту для підтримання сил, що провели десантування на територію аеропорту. За умовами навчань під час руху на них чекали засідки, з якими військові впорались та продовжили рух до аеропорту.

Загалом до навчань були залучені корабельно-катерні склади  Держприкордонслужби,  ВМС України, а також військова авіація. Окрім українських військових у даному етапі взяли участь військові із Грузії та Республіки Молдови.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси