Корабель Морської охорони «Лубни». Вітаємо з річницею підняття прапора!

НАЗАД
09 жовтня 2022 12:55

Цьогоріч, у такий важкий для всієї країни час, святкування відбувається без урочистостей.

Служба моряків-прикордонників відповідальна, складна та дуже важлива. Взаємодіючи з різними військовими структурами прикордонники захищають Україну на воді, а також відстоюють морські рубежі.

Цього погідного осіннього дня на адресу екіпажу пролунали слова привітання від керівництва Регіонального управління, загону Морської охорони та побратимів, які пліч-о-пліч стоять на варті державного рубежу та боряться заради однієї мети – Перемоги над ордою рашистів.

«Ми вдячні Вам за ваш бойовий внесок у збережені територіальної цілісності нашої країни на морських та річкових кордонах, за Ваше флотське братерство, мужність, надійність та злагодженість під час виконання службових завдань, за вірність присязі. У цей святковий день, ми бажаємо Вам та Вашим родинам добробуту, міцного здоров’я, сімейного благополуччя та здоров’я», – привітав своїх колег-моряків командир загону Морської охорони.

За сумлінне виконання своїх обов’язків та професіоналізм екіпаж корабля було нагороджено почесними грамотами та подяками.

Бажаємо екіпажу корабля бравого здоров’я, бадьорого настрою, оптимізму та ентузіазму, відваги і мужності та якнайшвидшої Перемоги всієї України!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси