«Контрапошта» з РФ – правоохоронці розірвали черговий ланцюжок

НАЗАД
21 квiтня 2020 15:03

Співробітники оперативно-розшукових підрозділів Сумського прикордонного загону отримали інформацію про незаконне переміщення через російсько-український кордон з території Росії вантажу, який для подальшого збуту мав переміщуватися до Києва.

До складу спільної міжвідомчої групи з реалізації даної інформації увійшли співробітники Держприкордонслужби, СБУ та ДФС. Громадянина України, отримувача вартісної посилки, затримали у відділенні одного з поштових операторів у Києві під час отримання вантажу.

Загалом чоловік отримав 32 ящики з сумішшю тютюну для кальяну. Вся продукція, а це понад 6000 пачок, була без українських акцизних марок. Попередня вартість виявленого товару – близько 650 тисяч гривень.

Наразі стосовно затриманого склали адміністративні матеріали за ст. 1645 (зберігання або транспортування алкогольних напоїв чи тютюнових виробів, на яких немає марок акцизного податку встановленого зразка) КУпАП. Перевірочні заходи тривають.

Державна прикордонна служба України у тісній взаємодії з іншими правоохоронними органами продовжує вживати системних заходів щодо протидії протиправній діяльності на державному кордоні.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси