Контрабандний тютюн затримали на Волині

НАЗАД
13 липня 2012 10:33

Сліди кількох осіб поблизу кордону на береговій відмілині річки Західний Буг помітили вчора прикордонники відділу «Висоцьк» Луцького загону.

Сліди кількох осіб поблизу кордону на береговій відмілині річки Західний Буг помітили вчора прикордонники відділу «Висоцьк» Луцького загону. Організувавши пошук порушників, невдовзі охоронці кордону на напрямку українського населеного пункту Висоцьк та польського Уханька знайшли гумовий човен. Плавзасіб був спущений, проте все вказувало, що його недавно використовували. Поблизу виявили й 5 ящиків сигарет білоруського виробництва. Подальша перевірка дозволила затримати нашого співвітчизника, який знаходився неподалік. Чоловік підозрюється в причетності до контрабандної діяльності. Крім того поінформованими польськими прикордонниками був затриманий громадянин Польщі. Він легковим автомобілем від кордону віз декілька ящиків з аналогічними сигаретами.

Неприємностями закінчився вчорашній день ще для одного поляка. Він повертався додому через пункт пропуску «Ягодин» автомобілем «Фольксваген Гольф». В ході проведення огляду автівки прикордонники та працівники митниці знайшли 2,2 тисячі пачок цигарок «NZ» з білоруськими акцизами. Чоловік приховав їх в робочих  колесах, в задньому сидінні та за обшивкою салону. Крім вилучених цигарок громадянин Польщі втратив і автівку, як засіб незаконного перевезення товару.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси