Контрабандний тютюн та 3 чоловіків, які, можливо, причетні до його переміщення, затримали прикордонники України та Польщі

НАЗАД
04 червня 2016 10:19

В рамках проведення спільних заходів з протидії переміщення контрабандних товарів через кордон українські та польські прикордонники затримали партію тютюнових виробів та, можливо, причетних до порушення ос

В рамках проведення спільних заходів з протидії переміщення контрабандних товарів через кордон українські та польські прикордонники затримали партію тютюнових виробів та, можливо, причетних до порушення осіб.

Аби не допустити правопорушення, оскільки були виявлені ознаки протиправної діяльності на кордоні, прикордонники двох держав оперативно обмінялися інформацією. Крім того на місце були вислані додаткові прикордонні наряди. У результаті спільних дій польські колеги поблизу лінії кордону виявили 12 пакунків сигарет, а прикордонники Львівського загону затримали 3 громадян України, які можливо причетні до їх переміщення. Наразі перевірочні заходи тривають.

Крім того, вчора контрабандне куриво виявлялося прикордонниками Мукачівського та Чернівецького загонів. Так, дільничним інспектором прикордонної служби відділу «Великий Бичків» поблизу кордону були виявлені двоє невідомих, які переносили пакунки. Помітивши прикордонника вони кинули свою ношу та вдалися до втечі. Всього порушники несли 6 пакунків сигарет. Ще 2 пакунки з тютюном виявив неподалік кордону прикордонний наряд відділу «Тячів». А прикордонники відділу «Красноїльськ» знайшли 10 ящиків з сигаретами, які знаходилися в рівчаку та були підготовлені для переміщення через кордон. По всіх випадках українські прикордонники повідомили своїх колег з Румунії. Виявлені сигарети будуть передані представникам фіскальної служби.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси