Контрабандні сигарети доправляли автомобілем, у вантажі серед руди та колесах іномарок

НАЗАД
30 липня 2013 11:01

Сьогодні вранці на Одещині прикордонники відділу «Гребеники» Котовського   загону затримали партію тютюнових виробів. Порушника кордону, громадянина Молдови 23 років, затримали на гарячому.  

Сьогодні вранці на Одещині прикордонники відділу «Гребеники» Котовського   загону затримали партію тютюнових виробів.

Порушника кордону, громадянина Молдови 23 років, затримали на гарячому. Чоловік саме засипав інженерний рів та намагався автомобілем «Москвич» молдовської реєстрації перетнути держрубіж.  Підприємливий молдованин автівку запакував 15 ящиками сигарет марки  «Союз» та «Прима» російського виробництва.  Сигарети та автомобіль передано представнику митниці. Сума оцінки конфіскату склала 52 тисячі гривень.

Також тютюнові вироби, які порушники вирішили перемістити незаконним способом, виявили учора у пункті пропуску «Павлове» прикордонники Чопського загону спільно з митниками. 2,5 пачок сигарет були приховані серед залізної руди в одному з вагонів потяга, що прямував до Словаччини.

Крім того, сховки з сигаретами знайшли прикордонники Львіського загону та працівники митниці у пункту пропуску «Рава -Руська». Понад тисячу пачок сигарет двоє українців, які їхали до Польщі автомобілями «Фольксваген» та «Опель», приховали у колесах  авто.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси