Контрабандистів, які збиралися переправити тютюн, видав сигнальний пристрій

НАЗАД
13 лютого 2015 12:00

Прикордонники відділу «Мамалига» Чернівецького загону  виявили учора вранці біля кордону партію контрабандних сигарет.

Прикордонники відділу «Мамалига» Чернівецького загону  виявили учора вранці біля кордону партію контрабандних сигарет.

Увагу прикордонного наряду, який оглядав прилеглу до кордону територію, привернуло спрацювання сигнального пристрою. Прикордонники негайно перевірили цей напрямок та знайшли 10 пакунків сигарет. Окрім сигарет, поряд, на березі річки Прут, правоохоронці виявили гумовий човен у чохлі.

Пакунки з сигаретами та човен передадуть до фіскальних органів. Зараз проводяться заходи щодо пошуку осіб, причетних до даного правопорушення.

Також учора контрабандні сигарети тричі виявляли прикордонники Луцького загону спільно з працівниками митниці у залізничному та автомобільному пунктах пропуску «Ягодин». У поїзді та двох іномарках громадяни України намагалися перемістити понад 1 тисячу пачок сигарет, приховавши їх у міжстельовому просторі вагона та під сидіннями автівок.

Ще понад 1 тисячу пачок сигарет виявили у пункті пропуску «Вилок» прикордонники Мукачівського загону. Наш співвітчизник сховав тютюн у стелі автомобіля «Рено» 2004 року випуску. Автомобіль, який оцінили у понад 40 тисяч гривень, вилучили.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси