Контрабандисти та позашляховик без документів. Дайджест добових затримань на українсько-румунському кордоні

НАЗАД
14 липня 2020 10:28

Упродовж доби прикордонники Чернівецького загону затримали трьох пачкарів, в тому числі – іноземця, та зупинили «Мітсубісі Паджеро», водій якого, не мав на нього жодних документів.

Двох «бізнесменів» прикордонники відділення «Черепківці» відділу «Порубне» виявили сьогодні на світанку за допомогою тепловізора. Чоловіки йшли в бік Румунії із ношами на спинах. Зрозумівши, що їх викрито, контрабандисти втікати не стали. Правопорушники намагалися перенести 1000 пачок сигарет до країни ЄС. За спробу незаконного перетину кордону обидвох жителів прикордоння буде притягнуто до відповідати за ч. 2 ст. 204-1 КУпАП.

Ще одного пачкаря прикордонники спільно працівниками митниці виявили в пункті пропуску «Порубне». Громадянин Румунії якраз повертався на Батьківщину, прихопивши з собою 316 пачок сигарет. Куриво іноземець приховав між моторним відсіком і салоном свого «Мерседеса». Авто і контрабанду – все оцінено на понад 114 тисяч гривень –  вилучено встановленим порядком. 

Ще одного правопорушника прикордонники передали представникам Нацполіції 13 липня. Мешканець Красноїльська, який їхав позашляховиком британської реєстрації в районі прикордонної смуги, жодних документів на автівку не мав. Наразі встановлюється законність знаходження виявленого  «Мітсубісі Паджеро» на території України.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси