Контрабандисти переправляли із Молдови понад 4 тонни спирту

НАЗАД
09 вересня 2013 13:46

Учора майже опівночі прикордонний наряд відділу «Могилів-Подільський» виявив велику партію контрабандного спирту. Всього було вилучено понад 4 тисячі літрів цієї рідини. 

Учора майже опівночі, здійснюючи спостереження за лінією кордону по Дністру та маючи оперативну інформацію про можливе незаконне переміщення спирту на цій ділянці кордону, прикордонний наряд відділу «Могилів-Подільський» виявив велику партію контрабандного спирту.

Спочатку на береговій відмілині прикордонники затримали 19-річного українця. Поряд з ним знаходилися 66 пластикових каністр по 35 літрів кожна, наповнених рідиною, що мала характерний запах спирту. Також поруч були і сім ящиків з поліетиленовими пакетами, що використовуються для розливу спиртних продуктів. Здійснивши перевірочні заходи прикордонники вийшли до села Немія. Через паркан одного з приватних помешкань правоохоронці помітили велику кількість схожих ємностей. Згодом міжвідомча група у складі співробітників Держприкордонслужби, МВС та представників Міністерства доходів і зборів на подвір’ї виявила ще 51 каністру з такою ж рідиною. Господарі помешкання не змогли пояснити походження товару та не мали на спирт ніяких документів. Всього було вилучено понад 4 тисячі літрів цієї рідини. 

Наразі про дане правопорушення повідомили молдовських прикордонників, а товар передали представникам  митниці у Вінницькій області. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси