Контрабанда стоп – працює Бостон

НАЗАД
30 липня 2023 12:25

Бельгійська вівчарка Бостон – вірний та надійний друг прикордонника - інструктора Сергія. У 2019 році вони закінчили навчання у Кінологічному навчальному центрі. І вже 4 роки разом несуть службу на українсько-польському кордоні.

Службовий пес натренований на пошук тютюнових виробів. Він вправно допомагає перевіряти легкові й вантажні автівки, автобуси, а також багаж. Завдяки своєму носику Бостон швидко знаходить контрабанду у різних сховках та подає сигнал своєму господарю. 

«На Бостона можна повністю покластись, коли ми працюємо, то я впевнений, що у контрабандистів немає жодних шансів залишитись непоміченими», - ділиться враженнями про свого чотирилапого помічника інструктор Сергій.

І це дійсно так, лише впродовж останніх двох місяців службовий собака виявив три тайники у мікроавтобусах з контрабандним куривом. Через свою «винахідливість» водії ще й позбулись автівок.

На службі Бостон завжди енергійний та активний. Своєю поведінкою він викликає приємні емоції у подорожніх, проте ні на секунду не втрачає пильності.

Для прикордонника чотирилапий – вірний та надійний помічник, який вміло робить свою справу. Також Сергій розповідає, що Бостон - повноцінний член сім’ї та улюбленець його діток.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси