(ВІДЕО) Команда Держприкордонслужби посіла І місце з моделювання у першому хакатоні з питань безпеки і оборони України

НАЗАД
27 липня 2018 14:25

Сьогодні у столиці завершився «Перший національний хакатон з питань безпеки і оборони України», що проходив за підтримки НАТО та Урядового офісу координації європейської та євроатлантичної інтеграції України.

У заході брали участь кращі фахівці в галузі розробки програмного забезпечення всіх силових структур України. Зокрема Державну прикордонну службу України на хакатоні представляли  дві команди, сформовані з спеціалістів Національної академії та Головного центру зв’язку, автоматизації та захисту інформації.

Протягом п’яти днів ІТ-спеціалісти сектору безпеки і оборони України спільно з експертами НАТО та ІТ-сектору України займалися розробкою спеціальних програм та архітектурних рішень для вдосконалення спроможностей системи управління та зв’язку, що базувалися на сучасних технологіях та були б сумісні з аналогічними системами союзних країн-учасниць НАТО.

За результатами «Першого національного хакатону з питань безпеки і оборони України», команда Головного центру зв’язку, автоматизації та захисту інформації Держприкордонслужби посіла почесне перше місце з моделювання.

Крім того, переможці отримали запрошення на участь у наступному хакатоні, що відбудеться у листопаді поточного року у Берліні. Це неймовірна можливість познайомитись та поспілкуватись з іноземними колегами, отримати нові знання та чудову практику у сфері кібербезпеки.

Вітаємо переможців і чекаємо нових перемог!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси