Колeгія ДПСУ кeрівників підрозділів ВБ призначила після проходжeння поліграфу

НАЗАД
04 березня 2017 12:05

Державна прикордонна служба продовжує активний шлях реформ. В цьому напрямку робиться великий об’єм роботи, в тому числі створюються нові підрозділи, серед яких і вертикаль підрозділів внутрішньої і власної безпеки.

Державна прикордонна служба продовжує активний шлях реформ. В цьому напрямку робиться великий об’єм роботи, в тому числі створюються нові підрозділи, серед яких і вертикаль підрозділів внутрішньої і власної безпеки.

Учора аби розглянути чергові важливі питання з охорони державного кордону з окремих напрямків та вчасно реагувати на виклики в Адміністрації Держприкордонслужби відбулася Колегія відомства.

Колегією надано принципову оцінку службової діяльності регіональних управлінь та органів охорони державного кордону, прийнято ряд кадрових рішень. Так, за прорахунки в оперативно-службовій діяльності звільнено із займаних посад 2 начальників прикордонних загонів та 2 начальників штабів прикордонних загонів.

З метою посилення управлінської ланки призначено 4 начальників прикордонних загонів та 4 начальників штабів прикордонних загонів. Офіцери пройшли підготовку у кадровому резерві та закінчили навчання на курсах підвищення кваліфікації в Національній академії Держприкордонслужби України.

Також на цьому засіданні Колегії, відбулося призначення керівного складу в створені регіональні підрозділи внутрішньої та власної безпеки. Однією з важливих вимог такого призначення було обов’язкове проходження кандидатом перевірки на поліграфі. Зазначимо, що у ході відбору не всі кандидати змогли пройти цей відбір, а саме – призначено трьох з п’яти начальників регіональних управлінь внутрішньої та власної безпеки, які пройшли опитування із використанням поліграфа. В подальшому черговим кроком з призначення в ці новостворені підрозділи стане відбір кандидатів на посади в органах охорони державного кордону.

Особливу увагу новопризначених керівників Голова Держприкордонслужби Віктор Назаренко приділив питанням протидії злочинності на державному кордоні та боротьбі із корупцією. Позиція Колегії Держприкордонслужби залишається незмінною – керівні посади повинні обіймати патріоти, які чесно та добросовісно виконують посадові обов’язки, проявляють службову ініціативу та заявляють безапеляційну позицію щодо протидії злочинності.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси