Колегія Держприкордонслужби розглянула питання підвищення ефективності діяльності управління внутрішньої та власної безпеки

НАЗАД
21 серпня 2016 12:13

Державна прикордонна служба продовжує системно та послідовно реалізовувати відомчу антикорупційну програму. Новим етапом на цьому шляху став черговий крок підвищення ефективності діяльності управління внутрішньої та власної безпеки.

Державна прикордонна служба продовжує системно та послідовно реалізовувати відомчу антикорупційну програму. Новим етапом на цьому шляху став черговий крок підвищення ефективності діяльності управління внутрішньої та власної безпеки.

Свого часу це управління було створено в рамках реалізації, спільно з американськими колегами, проекту «Виклики тисячоліть». Під контролем іноземних спеціалістів прикордонники пройшли відповідний курс щодо протидії корупції та одними із перших серед правоохоронних органів держави розпочали роботу як самостійний підрозділ.

Зараз перед управлінням постають нові завдання та виклики, реагування на які потребує нового, більш якісного рівня роботи. До основних завдань додалася і контррозвідувальна діяльність, більш ретельної уваги, у тому числі й серед співробітників управління, потребує також і профілактика корупційних дій.

В зв’язку з цим днями Колегія Держприкордонслужби розглянула дане питання на черговому засіданні та приняла низку відповідних рішень. У першу чергу, підвищено статус управління задля розширення спектру його можливостей. Усі співробітники управління наразі виведені у розпорядження керівника відомства і будуть призначатися виключно на конкурсній основі.

Позиція Колегії Держприкордонслужби залишається незмінною: шлях очищення відомства від корупційних схем є незворотнім і ця робота в подальшому лише посилюватиметься.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси