Книги героям

НАЗАД
08 квiтня 2023 10:16

Днями військовослужбовці Донецького прикордонного загону передали пораненим побратимам, які проходять лікування та реабілітацію в одному з відомчих медичних закладів, добірку художніх і публіцистичних книг.

Військовослужбовці прикордонного загону та представники громадськості підписали книги словами вдячності й підтримки пораненим бійцям.

Іван Франко писав: «Книги – морська глибина, хто в них пірне аж до дна, той, хоч і труду мав досить, дивні перли виносить».

У важкі для України часи війни проти російських загарбників книга – ще й найкращий засіб для покращення морально-психологічного стану та підтримки бойового духу захисників і захисниць України. Для поранених українських героїв тепер ці книги стануть не просто способом провести час реабілітації, дізнатися щось нове й цікаве для себе, а й безпосередньо відчути вдячність українського народу своїм воїнам, які творять історію, вчиняють подвиг на віки.

Долучилися до проєкту МВС «Книги героям» і прикордонники Ізмаїльського загону. Охоронці кордону зібрали книги вітчизняних та зарубіжних письменників, надрукованих українською мовою та подарували побратимам, які проходять лікування у військовому медичному закладі. Окрім класики, захисники матимуть можливість прочитати твори й сучасних письменників. До благодійної справи долучилась також Ізмаїльська бібліотека імені І.П. Котляревського, працівники якої разом з читачами передали книги з підписаними на форзацах словами вдячності та підтримки. Військовослужбовці, які перебувають на лікуванні були раді відчути таку підтримку.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси