«Ключові точки. Авіа. 2019». У Варшаві відбувся брифінг учасників спільної операції

НАЗАД
12 березня 2019 15:46

Сьогодні у Варшаві за ініціативи Європейської Агенції з прикордонної та берегової охорони (FRONTEX) відбувся координаційний брифінг учасників спільної операції «Ключові точки. Авіа. 2019».

У заході взяли участь співробітники Держприкордонслужби, які проходять службу в авіаційних пунктах пропуску Києва, Одеси, Харкова та  Львова.

Концепція спільної операції «Ключові точки. Авіа. 2019» полягає у відвідуванні прикордонниками різних аеропортів в межах та поза межами Європейського Союзу з метою зміцнення інтегрованого управління кордонами та посилення оперативної взаємодії на зовнішніх кордонах.

На брифінгу учасники обговорили задум та план майбутньої спільної операції «Ключові точки. Авіа. 2019», організаційні вимоги до проведення цих заходів в європейських аеропортах, що прийматимуть українських прикордонників. Разом з тим, на зустрічі сторони обговорили співробітництво між Держприкордонслужбою і Європейською Агенцією з прикордонної та берегової охорони (FRONTEX) в цілому.

Українські прикордонники, яких під час спільної операції відряджають в аеропорти країн Європейського Союзу, зможуть поділитися своїми знаннями та експертним досвідом з їхніми колегами, які працюють в аеропортах країн ЄС, та сприяти створенню і підтриманню позитивного іміджу Державної прикордонної служби України на міжнародній арені.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси